Wekre-sagaen endelig over - fullfører sesongen i blått

Nei, det er ikke Verdal.

Sport

Robin Wekre har vært klubbløs hele denne sesongen, og han har blitt ryktet til både den ene og andre klubben. Etter mye spekulasjoner ble det denne uken klart ta verdalingen skal spille resten av sesongen for Aasguten. Det, og masse annet snadder fra lokalfotballen ble røpt under denne ukas episode av #innspark.

Han spilte ikke da laget vant 3-4 borte mot Neset 2, men ventes å være spilleklar til hjemmekampen mot Remyra 10. september. De blåkledde fra Åsen har hatt en god sesong hittil, og ligger på andreplass i 6. divisjon. På toppen av tabellen ruver ubeseirede Levangerstudentene.

23. september møtes nettopp Aasguten og Levangerstudentene. Hvem som rykker opp kan imidlertid være avgjort før den tid.