Neste år kan det hende at mannen fra Ekne spiller på et høyere nivå enn både Verdal og Steinkjer

Sport

I helga kan studentene fra NTNU sikre opprykket til 3. divisjon. Alt de trenger er ett poeng mot bunnlaget Vanvik. Sentral på årets studentlag, er tidligere Levanger og Verdal-spiller Erlend Flø Gustad fra Ekne.

- I år har vi stabilisert oss på et høyt nivå i bortimot alle kamper og vi har alltid hatt fokus på en kamp av gangen. Nå ser det ut til å gå veien for oss, men vi må fortsatt ha ett poeng for å ha teorien på vår side» forteller Gustad til #innspark.

Levangsbyggen har bidratt med 10 mål på 18 kamper, og virker å være brukbart fornøyd med egen innsats etter et langt skadeavbrekk forrige sesong. Han sier samtidig at han har mer å bidra med, og #innspark-redaksjonen ser fram til å følge den offensive studenten både i sesonginnspurten og gjennom neste sesong.

Hør ukas podkast øverst i saken!