Coop fortsetter ikke bare med støtten til IL Aasguten. De øker den også.

IL Aasguten og Coop Midt-Norge har inngått et samarbeid. Her med leder i IL Aasguten, Kjell Olav Einarsve, og sponsor- og medlemsansvarlig Ann Mari Bade.   Foto: Coop Midt-Norge.

Sport

I mange år har IL Aasguten fått støtte fra Coop Frosta, som fusjonerte med Coop Midt-Norge den 1. mars. Nå har idrettslaget inngått et nytt samarbeid med matvaregiganten Coop Midt-Norge.

- Vi var veldig spente på hva dette ville bety for oss, at det lokale samvirkelaget ble en del av noe større. Coop har jo i mange år vært en betydelig sponsor for oss, og viktig å ha med videre, sier leder i IL Aasguten Kjell Olav Einarsve i en pressemelding mandag.

Coop Midt-Norge og IL Aasguten signerte 30.september en ny avtale, der støtten strekker seg over minst tre nye år, og økes med 25% sammenlignet med foregående år. Avtalen utvides også fra å gjelde kun avdelingene for håndball og fotball til å nå gjelde alle avdelinger i idrettslaget.

- Vi er, og skal være, en betydelig bidragsyter til breddeidretten i hele Midt-Norge. Det er gledelig for oss å vite at pengene kommer de cirka 700 medlemmene i IL Aasguten til gode i alle idretter, sier Sponsor- og medlemsansvarlig Ann Mari Bade.

I avtalen er det lagt opp til støtte også til alle de ulike idrettsanleggene i Åsen, og er et viktig bidrag for å opprettholde et bredt tilbud til bygdas befolkning.