Martin Ødegaard: – Jeg har hørt du er en klasse fotballspiller, så det hadde vært kult å få spille sammen en dag

Jørn Andre Taraldsen fylte 30 år 2. oktober. På overraskelsesfesten fikk han hilsninger fra mange kjente fotballnavn, blant andre Martin Ødegaard.

Sport

Sist onsdag, 2. oktober, fylte Jørn André Taraldsen 30 år.

Jørn Andre Taraldsen i hyggelig passiar med tidligere toppdommer Kjell Alseth. 

Den ivrige fotballspilleren på Verdals FFU-lag, og ildsjelen både på stadion og rundt Verdals og Levangers fotballag i en årrekke, ble overrasket med bursdagsfeiring på paviljongen på lørdag. Ikke visste han om festen, langt mindre om hilsningene han også skulle få fra fotballprofiler både lokalt og nasjonalt.

Selv uttrykker han overfor Innherred at han satte stor pris på både festen og videohilsningene.

Gratulanter i kø

Den aller største stjerna som ønsket den nybakte 30-åringen til lykke var Martin Ødegaard, som for tiden herjer i La Liga i Spania. Men også RBK-profilen Pål André Helland, Ranheim-spillere og tidligere og nåværende LFK-spillere stod på lista over gratulanter. Det hele ble avsluttet med en skikkelig bursdagssang fra Levanger-garderoben.

Skuffelsen over tap og utvisning mot Stjørdals-Blink gikk fort over for Verdal-spiller Sverre André Valstad da han møtte Jørn André Taraldsen etter en kamp for fem år siden.  Foto: Kristian Stokdahl

Jonny Garli og Jørn Andre Taraldsen sjekker kunstgresset en vårdag i 2014. 

I den nyeste episoden av podkasten #Innspark hyller matchvinner i helgens Verdal-kamp Erik Olsen også jubilanten.

– Han er en fantastisk gledesspreder og en god gutt å ha i garderoben. Han sprer mye glede til oss, sa Olsen i intervjuet som ble gjort like etter den viktige seieren mot Brumunddal.