Masse heder til unge utøvere

Fv: Sigurd Egeland Valseth, Olav Dybdal-Holthe, Ulrik Egeland Valseth og Solveig Willumsen Grønn.  Foto: Leif Arne Holme

Sport

Verdal friidrettsklubb hadde sesongavslutning der det ble delt ut bestemannspremier for årets innsats på Bakketun tirsdag 29. oktober.

Pizza og kaker ble det til alle som møtte opp på avslutningen. Det forteller klubben på sine egne nettsider.

Solveig Willumsen Grønn fikk pokal for beste resultat blant jentene, mens Olav Dybdal-Holthe gikk det samme blant guttene for sitt årsbeste på 1500 meter.

Dette er vurdert ut fra tyrvingtabellen, en poengutregning for prestasjoner både i tekniske øvelser i løpsøvelser, som på sett og vis gjør det mulig å sammenlikne resultater på tvers av øvelser. Sigurd Egeland Valseth var bare ett poeng bak Dybdal-Holthe med sitt beste resultat på 600 meter i år, men ble likevel hedret i form av en innsatspris.

Ulrik Egeland Valseth fikk kveldens siste utøverpris som «Persekongen 2019», etter å ha satt hele 13 personlige rekorder i løpet av sesongen. Også blant lederne ble det delt ut litt heder. Ann Sissel Vehus Skjerve, Steinar Bergsmo og Espen Egeland Valseth fikk blomster for å ha sørget for både sponsorer, oppdatert statistikk og nye treningsmuligheter for barn og unge i Verdal det siste året.