Verdalinger møtes i juniorserien - på trenerbenken

Sport

De to tidligere verdalsspillerne Ole Kristian Austad og Anders Brenne møtes på sidelinja i 2020-sesongen som trenere for henholdsvis Verdals og Steinkjers juniorlag.

Da Per Ivar Fornes ga seg som juniortrener for Verdal i januar 2019, tok klubblegende Ole Kristian Austad ansvar som trener for de fremadstormede verdalingene. Gjennom en sterk høstsesong ledet Austad Verdal til andreplass i nivå to av juniorserien. Nå er det klart at han fortsetter trenerengasjementet for Verdals juniorlag. Han har mange års trenererfaring fra både aldersbestemte lag og seniorlag i klubben.

Anders Brenne og Ole Kristian Austad skal trene hvert sitt juniorlag i 2020-sesongen.  Foto: Anders Romsøy Johansson

Tidligere verdalsspiller Anders Brenne er klar som trener for Steinkjers juniorlag. Brenne spilte mange år for Verdal før han i 2007 gikk til Steinkjer. Der ble han i nesten tre år, før han gikk tilbake til de blåhvite. Han har i ettertid vært trener for Verdals juniorlag og for Vukus A-lag sammen med Paul Helge Sagøy.

Brenne var også aktuell for en annen trenerjobb. Hvilken jobb det er snakk om, kan du høre i #Innspark episode 64.