Dette ble akkurat som Adrian håpet på

Det var ikke bare smekkfullt på tribunen i Trondheim, publikum visste også å benytte seg av fanzone. 

Sport

Håndballfesten i Trondheim er over for denne gang. EM fortsetter nå i Malmö og forhåpentligvis Stockholm for Norges del.

Før mesterskapet startet, skrev Innherred om Adrian Lyng Malmo og hans engasjement som koordinator for publikumområdet mellom kampene. Det ble en stor suksess.

– For et eventyr det var, uttrykker verdalingen på Facebook etter de seks hektiske dagene i Trondheim spektrum. Han var forberedt på lange dager, og slik ble det også.

– Men med en fantastisk ramme, dyktige ledere og kolleger og et fantastisk frivillighetsapparat - så ble det nettopp det vi ønsket, en folkefest, oppsummerer Malmo. Han trekker frem den trønderske folkesjela i så måte.

– Jeg tror vi har fått vist at skal du lage folkefest - for folk flest - da trengs det trøndere med på laget!

At mesterskapet til nå er en sportslig suksess for Norge gjør ikke stemningen noe dårligere. 32-26 over Bosnia-Hercegovina, 28-26 over Frankrike og 34-28 over Portugal er den prikkfrie innsatsen til nå.

Fredag klokken 18.00 spilles neste kamp mot Ungarn. Søndag klokken 18.30 står Sverige på motsatt banehalvdel og tirsdag klokken 18.15 er det kamp mot Island. Neste fredag er det semifinaler, mens bronsefinale og finale spilles lørdag og søndag om en drøy uke.