Har vært i klubben i snart ti år – her drømmelaget til Verdals altmuligmann

Sport

I ukas episode av #Innspark kan du høre Asle Austads drømmelag. Austad har vært en del av støtteapparatet rundt Verdals herrelag siden 2011-sesongen. Han var før det en sentral skikkelse i en årrekke i tilnærmet samme rolle rundt Røras herrelag.

Asle Austad presenterer sin drømmeellever i ukas podkast. 

- Dette laget består av spillere som jeg har fått et forhold til på godt og vondt opp gjennom årene i rollen som oppmann i Verdal og Røra, sier Austad før han presiserer at dette er en gjeng han stort sett har hatt et godt forhold til.

Her er laget (4-3-3):

Ola Rygg – Petter Dragsten, Thomas Almli, Erik Olsen, Lars Emil Flakk – Trond Viggo Toresen, Erik Skeie, Even Kummernes – Adrian Krysian, Rune Johnsen, Tobias Luvenberg.

I tillegg har Austad samlet sammen en slagkraftig benk bestående av spillere fra både Røra og Verdal. Han forteller blant annet om da tidligere LFK-kaptein Kristian Hågensen Aune gjorde at Austad nærmest ble arbeidsledig i Verdal-garderoben. – Jeg var i ferd med å bli feit den sommeren, konstaterer Verdals altmuligmann.

Du kan høre begrunnelsen for laguttaket, samt hvem som er en del av troppen, mot slutten av ukas #innspark-episode. Podkasten finner du øverst i saken!