Han står fortsatt uten klubb - tviler på det blir før han er skadefri

Sport

Både Kim Ove Riksvold og Andreas Lykke Strand har slitt med skader i store deler av sin fotballkarriere, og begge fikk ødelagt 2019-sesongen på grunn av skader.

Riksvold har spilt 93 kamper og scoret 11 mål for Ranheim i OBOS-ligaen, Eliteserien og cupen etter overgangen fra Byåsen før 2015 sesongen, men nå er altså fotballeventyret i fjæra over for verdalingen. Kontrakten til kantspilleren gikk ut etter fjorårets sesong, og det var helt til onsdag uvisst hvordan fotballfremtiden vil se ut for den hurtige angriperen.

- Jeg har klær liggende klar til han, humret Verdals altmuligmann Asle Austad da temaet ble brakt opp i ukas episode av #innspark.

Andreas Lykke Strand kan ende opp i Nardo.  Foto: Johannes Strand

Kroppen avgjør

Lykke Strand fikk æren av å rykke opp med Stjørdals-Blink i 2019, men fikk ikke et eneste minutt på banen grunnet skade. 22-åringen står også uten kontrakt for øyeblikket, og den fremtidige fotballkarrieren avhenger av at unggutten blir skadefri.

- Fremtiden avhenger av kroppen nå. Jeg har slitt med hofta, og det blir nok ikke ny klubb før den er i orden, forteller Lykke Strand som har to opprykk til OBOS-ligaen på CVen.

Innherred erfarer at den tidligere Levanger- og Verdalspilleren har vært i kontakt med flere trondheimsklubber, deriblant Nardo.

Hør ukas podkast øverst i saken!