LFK-keeperen ble tatt ut på landslaget - takket nei

Sport

I denne ukas episode av podkasten #innspark er Elias Hadaya gjest. Keeperen kom til Levanger en drøy måned før seriestart i fjor. Etter å ha startet de første kampene på benken, ble Hadaya etter hvert et klart førstevalg mellom stengene på Moan.

Ville mistet flere kamper

Det gode spillet ble belønnet med innkalling til samling med det syriske landslaget. Hadaya valgte etter hvert å takke nei til tilbudet:

- Først fikk jeg inntrykk av samlingen skulle vare i en uke. Da ville jeg bare miste en kamp for Levanger.

Elias Hadaya snakker om litt av hvert i den nyeste episoden av podkasten #Innspark. 

Det viste seg imidlertid at samlingen skulle vare i to uker. I tillegg hadde svensk-syreren vært nødt til å dra til Syria og være der noen dager fordi at hans syriske pass hadde gått ut.

- Da hadde jeg gått glipp av flere Levanger-kamper. Samlingen var også utenfor FIFAs datoer for landslagssamlinger, så alle klubber har anledning til å nekte spillerne sine å dra, fortsetter Hadaya.

Totalpakken avgjorde

Dermed valgte Hadaya å bli igjen på Moan for å fortsette det gode spillet for LFK. Nå skal imidlertid papirene være i orden, så det kan bli aktuelt for Hadaya å ikle seg den syriske landslagsdrakta ved en senere anledning.

LFK-keeperen forteller også om risikoen for å bli innkalt til førstegangstjeneste i Syria. Hele historien om sisteskansens nei kan du høre i episode 71 av #innspark, som du finner øverst i denne saken.

Leter du etter noen av de eldre episodene av #Innspark, kan du gå inn på en av de tidligere artiklene. Vi linket lenge opp samtlige tidligere podkaster i sakene, men med så mange episoder som er kommet ut begynner siden å bli vel tung å laste.