Forlater Dino'n, Ravlo og Nardo. Tormod Bjerkeset blir heltidstrener i Rosenborg

Levangsbyggene Tormod Bjerkeset (t.v.) Egil (Dino) Hegdahl og Morten Ravlo har gjennnom flere sesonger hatt ulike verv i Nardo Fotballklubb. Nå skiller vennene lag. Bjerkeset har blitt ansatt som trener for Rosenborg 2.  Foto: Privat.

Sport

Levangsbyggen Tormod Bjerkeset har i 10 trent trondheimsklubben Nardo.

Fredag melder Rosenborg på sine nettsider at Bjerkeset er ansatt som ny hovedtrener for Rosenborg 2.

Tormod er en kjent fotballmann i Trøndelag og har de kvalitetene vi var på jakt etter. Han har mye erfaring fra 2. divisjon og kan 4-3-3, sier leder for SalMar Akademiet, Rini Coolen.

– Han har jobbet mye med talentfulle spillere, og hans visjon om hvordan man skal spille fotball passer oss veldig godt, fortsetter Coolen.

Heltidsansatt

Bjerkeset gleder seg til å bli fotballtrener på heltid. De siste 10 årene har han kombinert trenerjobben i Nardo med fullstilling som lærer på Markaplassen ungdomskole.

– Da jeg så stillingsbeskrivelsen til denne jobben, så jeg at dette kunne passe meg bra. Nå får jeg muligheten til å jobbe heltid i en spennende og ansvarsfull jobb. Jeg ser frem til å være med å utvikle de beste trønderske talentene til å bli fremtidige a-lagsspillere for Rosenborg, sier Bjerkeset til rbk.no.

Selv om levangsbyggen bytter beite så blir det uansett tur til hjemtraktene denne sesongen også.

Rosenborg 2 rykket i fjor opp til 2. divisjon, og har havnet i samme avdeling som LFK.