På denne måten vil LFK samle alle i fotballen for å få hverdagen tilbake

Alle klubber og folk i fotballmiljøet må stå sammen for å få hverdagen tilbake, fastslår Levanger FK etter et felles initiativ fra styre og spillergruppe i klubben.  Foto: Tommy Norum og Tony Næssan

Sport

Bildet fra oven, tatt av Tommy Norum og Tony Næssan, viser hvordan hashtaggen eller emneknaggen #ETTLAG pryder kunstgressmatta på Tobb Arena Levanger.

– Vi har skrevet #ETTLAG på vår hjemmebane for å vise at vi står sammen i denne spesielle tiden. Nå er det viktigere enn noen gang at alle spiller på ett lag, forklarer spillerrepresentant Vegard Voll, som har tatt initiativ til kampanjen sammen med styremedlem Asmund Saure Hagen.

De fremhever at fotballen ikke er viktig nå, men at de likevel savner hvordan den samler, engasjerer og rører folk.

– Ønsker vi å få tilbake hverdagen vår, må vi være lagspillere og i fellesskap bekjempe Korona-pandemien gjennom å følge myndighetenes retningslinjer, fastslår Voll og Hagen.

LFK som klubb ønsker å bidra til økt bevissthet rundt dette, og utfordrer sine naboer i sør og nord til å gjøre som dem - og skrive #ETTLAG på sin hjemmebane, på sin måte, og utfordre to nye lag til det samme. Selv har LFK utfordret noen flere nå helt til å begynne med, både Rosenborg, Ranheim, Stjørdals-Blink, Verdal og Steinkjer har fått utfordringen.

– Samlet som ett lag vinner vi denne kampen. Solidarisk hilsen fra Levanger FK, heter det i utfordringen, som også tagger NFF Trøndelag, Norges Fotballforbund, Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.