Her kan du se fotballtalkshowet til Verdal IL

Mange gjester stikker innom sendingen, der det også blir musikk og magi.

Sport

Verdal ILs A-lag i fotball ønsket å gjøre noe kult mens de venter på å få komme skikkelig igang med sesongen etter koronaen.

Seinkveld

Resultatet er et en time og ni minutter langt tv-program kalt «Seinkveld», som i sin form kanskje ikke er så langt unna programmet med samme navn på TV2.

– Det er i hvert fall et seriøst forsøk på å lage et severdig talkshow, med interessante gjester, fotballsnakk og litt annen underholdning, sier den ene av programlederne, Jørgen Haug, om sendingen som har premiere lørdag 13. juni klokken 20.00 på Facebook og her på Innherred.no. Han leder sendingen sammen med Hans Kristian Nordvoll, og de får besøk av en rekke gjester som enten er, eller har vært tett på klubben.

Jørgen Haug og Hans Kristian Nordvoll er programledere i sendingen. 

Rikholdig gjesteliste

Den største stjernen er så klart Jonas Svensson, på Skype fra Nederland. Sigmund Hammervold og Thea Salberg representerer det reetablerte damelaget. Herrelaget stiller med trener Trond Viggo Toresen og Tobias Luvenberg.

Veteranene i klubben har sin stemme i form av Rolf Austad, mens Malin Langnes fra J12 og Børge Sørholt fra G13 kommer til å fortelle hvordan fotballhverdagen er og har vært for de yngre lagene.

Supersupporter Jan Arne Bjørgvik kommer, det samme gjør sjefen for Elman-akademiet, Robert Keim-Varslot. Elman er en viktig sponsor for klubben, og Geir Ove Granheim tar turen innom for å fortelle hvordan de ser på ting og tang i klubben.

Foruten fotballprat blir det også musikalske innslag ved trioen Ola Wist Holmen, Marit Jørpeland og Sigurd Røstad Olsen.

Boje Hoseth og Brian Aksnes Hoseth kommer dessuten med forunderlig magi til programmet.