Disse jentene sørget for at pokalsamlingen på klubbhuset fikk to nye tilskudd

Disse jentene gjorde det svært godt på Orkla Cup i helga. Bakerst fra venstre: Gudrun Bjørken Edvardsen, Iben Storholmen Skogheim, Ida Agnetha Skjetne, Andrea Holmli, Mia Melbye, Marie Molde, Emine Bardal, Helga Eggen, Julia Lande, Vilja Espendatter Walldèn Hermann, Mathilde Moe, Marie Blyseth Dretvik, Ingrid Fjerdingen, Kornelia Myran. Foran fra venstre: Malin Skjerve, Pernille Berg, Nora Haugmark, Linnea Løding Næss, Emma Kolstad-Heggdal, Malin Wehn Langnes, Julie Frøseth, Celine Rømo, Aurora Vikan.   Foto: Anna Bjørken

Sport

En rekke lokale lag har i helga deltatt på Orkla Cup på Orkanger. 2008-årgangen på jentesiden fra Verdal var blant lagene som imponerte stort, da de spiste kirsebær med ett år eldre jenter i den sammenslåtte klassen med spillere født i 2007 og 2008.