21
21 H. Stakset
21 Herman Stakset
Innbyttere: Morten Sætra, Håvard Kleven Lorentsen, Jonas Pereira, Marius Høstland, Petter Rødal Myhrås, Adrian Teigen, Sanel Bojadzic, Arne Gunnes, Ermal Hajdari
Velkommen skal dere være til livedekningen av Stjørdals-Blink – Levanger i cupens andre runde fra M.U.S Stadion Sandskogan!
Det er en divisjon som skiller disse to lagene, da Stjørdals-Blink til daglig spiller i 2. divisjon, mens Levanger spiller i OBOS-ligaen.
Lagene spilte i fjor i samme avdeling i 2. divisjon. På M.U.S Stadion Sandskogan endte det med 3-1 seier for Levanger, mens på Tobb Arena endte det uavgjort 2-2. Lagene møttes også til treningskamp tidligere i år, da Stjørdals-Blink vant 1-0 på bortebane.
Hjemmelaget er nok sultne på å gjenta suksessen i cupen fra fjoråret. Da kom Stjørdals-Blink helt til 4. runde, der de tapte for Vålerenga.
I cupens første runde vant Stjørdals-Blink knepent 3-2 på bortebane mot 3. divisjonsklubben Trygg/Lade. Dagens motstander, Levanger, vant komfortabelt 4-0 mot Mosjøen.
Begge lagene spilte seriekamp i helgen. Stjørdals-Blink vant 4-2 mot Follo, og ligger på andreplass etter tre serierunder. Levanger spilte hjemmekamp mot Kongsvinger på lørdag, og tapte 2-1 etter to tidlige baklengsmål. Gjestene ligger på en sterk 3. plass i OBOS-ligaen etter fire spilte kamper.
Kampstart på M.U.S Stadion Sandskogan er klokken 18.00. Vi er tilbake med lagoppstillinger en time før avspark!
Da er lagoppstillingene klare. Stjørdals-Blink har sin kaptein Karl Martin Rolstad tilbake fra skade, og den offensive høyrebacken starter kampen for hjemmelaget. Einarson går inn i midtforsvaret, og skyver Oskar Stølan opp på en midtbaneposisjon. Jonas Sørensen Selnæs debuterer for vertene, etter overgangen fra Aalesund. Mats Lillebo er også tilbake fra start, og starter kampen på topp fremfor Horgøien som startet kampen mot Follo i helgen.
På Levanger sin side er det gjort store utskiftninger fra lørdagens kamp mot Kongsvinger. Per Verner Rønning gjør hele åtte endringer. Marcus Solhaug Wenneberg og Simen Hagbø får tillit på vingbackene, og det blir gjort to bytter helt på topp. Gabriel Andersen og Herman Stakset starter kampen for gjestene. Levanger har en knallsterk benk i dagens kamp, der blant annet Ermal Hajdari, Adrian Teigen og Sanel Bojadzic sitter.
30 minutter til avspark på M.U.S Stadion Sandskogan!
Kampstart
Blink tar avspark.
1' Frispark til Levanger FK
2' Hagbø slår den inn, men bokses ut av Bergslid.
3' Blink kommer på en visitt, men Hermanstad stoppes.
4' Tar tak i kula her nå, hjemmelaget.
6' Frispark til Levanger FK
8'
8' Hjørnespark til Levanger FK
9' Så e det nært andre veien! Hagbø sin corner treffer hodet til Ugelvik som header like utenfor!
10' Frispark til Stjørdals/Blink
12' Blink angiper. Innlegget til Rolstad treffer kneet til Gløsen som ikke får avslutta skikkelig. Ballen triller rolig ut til femmeter for Levanger.
12' Frispark til Levanger FK
13' Pollen sitt frispark går hele veien inn til Bergslid.
14' Jevnspilt kamp det første kvarteret på Stjørdal. Begge lagene har hatt muligheter for nettkjenning, men det står fortsatt 0-0.
16' Frispark til Stjørdals/Blink
17' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
17' Corneren fanges av Henriksen.
17' Frispark til Stjørdals/Blink
19' Blink har vært det førende laget de siste minuttene. Lenge siden Levanger har vært på besøk på hjemmelagets banehalvdel.
20' Levanger slår mye langt opp til sine spisser, men Blink kriger bra bak der.
22' Oi, oi, oi! Hermanstad går ned innenfor 16, men dommer lar spillet gå. Mulig det var takling på ball, men den er knallhard isåfall.
23' Blink er tålmodig med ball nå, og bygger opp flere angrep.
23' Frispark til Levanger FK
25' Rolstad kommer på innlegg igjen, men den klareres ut til corner! Ikke langt unna at en Blink-spiller får en tå på den.
25' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
26' Corneren ender i ingenting for hjemmelaget. Femmeter for gjestene.
27' Kjartan Ulstad setter seg ned her nå, og mottar behandling. Spillerne benytter pausen til å få i seg litt drikke.
28' Ulstad er oppe på bena igjen, og spillet blåses igang.
28' Tar seg god tid ved faste situasjoner nå Levanger, og dommeren gir beskjed om at han vil ha fortgang på spillet.
30' Vi passerer halvtimen på Stjørdal. Det er hjemmelaget som har vært det førende laget, og er det også i skrivende stund.
30' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
31' Corneren bokses ut av Levangers sisteskanse.
31' Spillerbytte Levanger FK - Ermal Hajdari går på, Ermal Hajdari går av
34' Full av energi etter at han kom inn her, Hajdari.
35' Hjørnespark til Levanger FK
37' Frispark til Stjørdals/Blink
37' Gult kort til Gabriel Andersen på Levanger FK
40' Hagbø fikk forøvrig hjelp til å komme seg av banen, så det var en skade på vingbacken.
41' Feilkast fra Einarson der, faktisk. Levanger får ballen.
42' Mål for Levanger FK, Herman Stakset scorer!
45' Den er sur for Blink, som har vært det førende laget. Det var altså et feilkast for Blink som førte til at Levanger fikk innkast, og som de utnyttet til det fulle.
45' Frispark til Stjørdals/Blink
45' Pause
Lagene går til pause på M.U.S Stadion Sandskogan. Det første kvarteret av kampen var jevnspilt, men etter det har Blink tatt mer over og kommet til flere nesten-muligheter. Levanger viste sin effektivitet da de tok ledelsen etter 43 minutter. Målet kom etter et langt innkast fra Pollen, der ballen til slutt havnet hos Stakset. Bergenseren var aldri i tvil og banket ballen opp i nettaket! Vi er tilbake med andre omgang etter en liten pause, så heng med!
45' 2. omgang
45' Spillerbytte Stjørdals/Blink - Jørgen Havig går på, Jørgen Havig går av
45' Spillerbytte Levanger FK - Jonas Pereira går på, Jonas Pereira går av
45' Et bytte på begge lagene i pausen.
46' Frispark til Levanger FK
48' Blink med mye ball i starten av denne andreomgangen. Levanger ligger og venter.
48' Andersen spilles gjennom! Men avslutter over mål.
48' Frispark til Stjørdals/Blink
50' Hjørnespark til Levanger FK
51' Corneren blir litt kort, og Blink får klarert på første stolpe.
53' 635 tilskuere til stede på kampen!
54' Hjørnespark til Levanger FK
55' Hjørnespark til Levanger FK
56' Den stanges ut. Lite å melde om de første ti minuttene av andre omgang.
56' Har tatt litt mer over de siste minuttene her, Levanger.
57' Spillerbytte Stjørdals/Blink - Andreas Fossli går på, Andreas Fossli går av
58' Innbytter Fossli dribler seg inn i 16-meteren til Levanger, men kommer aldri på avslutning. Snubler litt der også, som gjør at han mister balansen.
60' Levanger fortsetter å slå langt opp mot sine spisser, og skaffer seg et innkast på Blink sin banehalvdel.
61' Frispark til Stjørdals/Blink
62' Levanger tar seg god tid med ballen nå og drar tempoet ut av kampen.
63' Spillerbytte Levanger FK - Adrian Teigen går på, Adrian Teigen går av
63' Spillerbytte Levanger FK - Håvard Kleven Lorentsen går på, Håvard Kleven Lorentsen går av
64' Levanger setter inn friske ben.
64' Hjørnespark til Levanger FK
65' Den blir for kort fra Hajdari. Klareres ut til innkast.
67' Fint spill av hjemmelaget. Fine kombinasjoner på midtbanen, før ballen havner hos Bartel. Den reddes av keeper!
67' Frispark til Stjørdals/Blink
68' Gult kort til Herman Stakset på Levanger FK
68' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
69' Kjempeskudd på hel volley fra Blink som går via en spiller og til ny corner! Det er et godt treff.
69' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
70' Ny stor sjanse for Blink! Corneren stanges like over mål! Nå er Blink nær utligning.
71' Spillerbytte Stjørdals/Blink - Jarl Magnus Knutsen går på, Jarl Magnus Knutsen går av
71' Spillerbytte Stjørdals/Blink - Erling Kleppo Vangen går på, Erling Kleppo Vangen går av
73' Rolstad går av for Blink. Fossli tar over kapteinsbindet for vertene.
75' Frispark til Stjørdals/Blink
76' Teigen klarerer den langt opp, og Blink får starte et nytt angrep.
78' Hermanstad kommer til innlegg, men forsøket går over og bak mål. Femmeter for Levanger.
79' Det ropes på straffe igjen! Hermanstad går i bakken igjen, men faller lett. Godt dømt av dagens dommer.
80' Teigen kommer til avslutning for gjestene, men ballen flyr over mål!
80' Formspiller Sanel Bojadzic er i oppvarming for gjestene. Skal han komme inn å avgjøre dette, da?
81' Nå kommer han inn!
81' Spillerbytte Levanger FK - Sanel Bojadzic går på, Sanel Bojadzic går av
83' Står stødig defensivt, gjestene.
83' Frispark til Stjørdals/Blink
84' Spillerbytte Stjørdals/Blink - Mads Horgøien går på, Mads Horgøien går av
85' Blink kommer til avslutning etter et langt frispark. Ballen går en halvmeter utenfor. Virker å ha kontroll der, Henriksen.
86' Frispark til Stjørdals/Blink
87' Den går via muren og til corner!
87' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
88' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
89' Nok en corner for Blink!
89' Hjørnespark til Stjørdals/Blink
90' Gult kort til Erlend Henriksen på Levanger FK
90' Har beveget seg ut mot cornerflagget nå, Levanger. Vil ha tiden til å gå.
90' Levanger jubler for innkast nå! Går mot cupavansement!
90' Blink med innkast høyt opp på Levangers banehalvdel. Begynner å få dårlig tid nå, hjemmelaget.
90' ENORM SJANSE! Henriksen med en kanonredning, og slår den til corner! Det er et innlegg fra høyre side som treffer et Blink-hode. Det er en sterk arm fra Henriksen som holder ballen ute!
90' Hjørnespark til Stjørdals/Blink