Klokken 16:00 spiller Kristian Søraker og hans lag Runar Sandefjord klar for siste kamp i 1. divisjon.

Opprykket til det nærmest uslåelige laget fra Sandefjord har vært klart en god stund, men kampen søndag blir likevel ikke av den rolige sorten ifølge Søraker.

- Vi møter faktisk det eneste laget som har slått oss i år, Herulf Moss, forteller Søraker.

Bedre i alle ledd

Han er godt fornøyd med sin egen sesong for sin relativt nye klubb.

- Det har gått litt opp og ned både i prestasjoner og spilletid for min del i år, men jeg har tatt store steg bakover på banen. Dette var hovedfokuset mitt denne sesongen, sier en fornøyd Søraker.

Han mener at det er stor forskjell på hans nye klubb og de han har spilt i tidligere, noe som har vært med på å avgjøre deres suksess denne sesongen.

- Først og fremst har vi bedre trenere. I tillegg til dette har vi hele to fysiske trenere. Vi trener nok ikke mer handball enn de andre lagene, men kvaliteten på helheten er det som gjør oss bedre enn alle de andre. Folk på trening er også på et høyere nivå, mener Søraker.

Skal være med å bidra

Den unge Skogn-gutten har planer om å være med på å ta nye steg, både for seg selv og laget i kommende sesong. Fredag skrev han under på en ny 2-årskontrakt for Sandefjord-klubben.

Nå gjenstår det bare èn hard batalje i Runarhallen før feiringen kan starte og blikket rettes mot en sesong blant de store lagene.

- Det blir nok en liten feiring med litt slalombrus i kveld, ja, innrømmer Søraker.