Oppsummerte resultater klokka 18.00::

A-finalene: G16laget sørget for at Verdal fikk to seire i årets Storsjøcup. G16 slo svenske AIK 2 - 1 i cupens siste finale. Tidligere på lørdaga ble Verdal jenter 13 vinnere av A-finalen etter 3 - 0  mot Flatås.

De to andre A-finale lagene tapte sine kamper. Verdal J15 tapte knapt 0 - 1 mot Bangkok MC.  Sverre J14 tapte 1 - 2 for Remyra/Stjørdals-Blink.

B-finalene: Sverres J13 vant finalen mot Steinkjer 3 - 1. Skogn J12 møtte svenske Ragunda. Tapte 1 - 4.

Oppsummert fra dagens kamper

Fotballinnspurten på Storsjøcupen startet i tidlige morgentimer lørdag.

Kl 0800 Det spenndene lokaloppgjøret i J13 mellom Verdal og Vinne/Røra endte 3 - 1. Dermed blir det A-finalekamp mellom Verdal og Flatås.

Verdal J13 vant A-finalen. De var klart best i kampen mot Flatås. Jentene fra Verdal vant 3 -0, og kunne ta imot pokalen som vinnere av årets Storsjøcup i J13.

Verdal J15 spilte lørdag formiddag finale i A-sluttspillet. Motstander Bangkok MC fra Thailand vant kampen 1- 0. Bangkok tok ledelsen og red på den ut kampen. Verdal presset på, men lykkes ikke med å putte ballen i mål. Våre folk på kampen forteller at verdalingene er svært godt med egen innsats i Østersund.

Skogn J12 er klar for B-finalen etter at de lørdag formiddag vant 2 - 1 mot Malvik IL 2. Finalen går klokka 14.00. Motstander er svenske Ragunda. I finalen ble svenskene en for sterk motstander. Ragunda vant kampen 4 - 1. Dermed ble det sølv i B-sluttspillet for  jentene fra Skogn.

Sverre J14 er klare for A-finalen. En spennende kamp mot Ope IF endte 2 - 1 i levangerjentenes favør. Ope tok tidlig ledelsen, men Sverre snudde kampen. Finalen går klokka 15.30. Motstander er Remyra/Stjørdals-Blink.

I finalen tok Sverres jenter ledelsen, men to raske mål fra Remyra/Stjørdals-Blink sikret dem seier med 2 - 1 i protokollen. Dermed ble det andreplass i A-finalen for Sverre J14.

Verdal Jenter 14 spilte semifinale lørdag. Sjetne ble for sterke og vant semifinalen 3 - 1. Sjetne tok tidlig ledelsen, Verdal utliknet etter knapt 20 minutter, men Trondheims-laget klarte å skåre to mål til.

Verdal Gutter 16 er klar for finalen i A-sluttspillet etter at de vant 1 - 0 mot Orkanger i lørdagens semifinale. Finalen går klokka 17 i ettermiddag.

Verdal vant 2 - 1over svenske AIK. Verdal tok ledelsen etter 15 minutters spill. Målscorer var Jerry Sheikh. Mål nummer to kom etter 21 minutter. Fredrik Langåssve sto for det målet. AIK reduserte  på straffe etter 32 minutters spill.

Verdal Gutter 15 kom best i gang i semifinalen mot Meldal. Verdal ledet 2 - 0, og det kunne se ut som laget hadde  klar retning mot en finale. Så snudde kampen. Meldal skåret tre ganger og vant dermed kampen med 3 - 2.

Finaleseier til Sverre J13

I J 13 er Sverres jenter i B-finalen etter å ha slått Malvik 2 - 0 i  lørdagens semifinale. Finalen går klokka 11.30 mot Steinkjer.

Sverre jenter 13 vant B-finalen. De var klart best i oppgjøret mot Steinkjer og vant 3 - 1.

Sverres gutter 16 spilte seg helt fram til semifinalen i B-sluttspillet. Motstander Østersund ble for sterke. Hjemmelaget vant 9 - 0.

I G13 har det vært semifinalekamp mellom Intercups og Verdal. Her ble verdalsguttene overkjørt og tapte 5 - 0. Intercups møter Dahle i finalen.

I A-sluttspillet for J12 endte det med stortap for Verdal. De spilte mot  Bangkok MC og måtte forlate banen med sluttresultatet 16 - 1.

I B-sluttspillet for J12 vant Skogn IL2 i møte Malvik IL 2. Kampen ble en skikkelig thriller, og jubelen var stor da finaleplassen var sikret. Skognjentene møter Ragunda BK kl 14.00.

I finalen ble svenskene en for sterk motstander. Ragunda vant kampen 4 - 1. Dermed ble det sølv i B-sluttspillet for  jentene fra Skogn.