Vegard Voll har vært en sentral brikke i LFK-kabalen siden returen til Levanger i 2011. Nå velger han derimot å gå tilbake til Ranheim.

– Da blir det blått i to år framover. Det er nok det vanskeligste valget jeg har vært med på, og det er ikke lett å forlate mitt kjære Levanger. Dessverre for LFK må jeg ta hensyn til min fantastiske datter og det blir godt for begge å få mer tid sammen, skriver Vegard Voll på sin Facebook-profil lørdag.

Datteren viktigst

Voll utdyper til Levangerfk.no at det ble vanskelig å få familieliv i Trondheim til å gå opp med fotballsatsing i Levanger.

– Økonomisk er vi på linje, men Ranheim tilbyr meg samme treningsopplegg, mindre kjøring og ikke minst - jeg vil evne å møte min datter (2) før hun legger seg for å sove hver kveld. Dette er viktig for meg, og helt sentralt for den beslutningen jeg i dag har tatt, sier han til klubbens hjemmesider.

Godt rustet

Nyheten kommer dagen etter at det ble kjent at også Bent Sørmo forlater klubben, i sitt tilfelle til fordel for RBK. Voll mener imidlertid at LFK stadig vil være godt utstyrt til å jobbe mot målet om opprykk til Adeccoligaen.

– Levanger FK har aldri vært bedre rustet sportslig, økonomisk og som klubb - og det er ingenting jeg ønsker mer enn et opprykk for LFK! Jeg vil takke alle i LFK for en herlig tid, og forhåpentligvis sees vi igjen om noen år, skriver Voll på Facebook.

Ranheim ble nummer fire i Adeccoligaen siste sesong.