Aller størst var det kanskje for Alexander Hegdahl, som selv har Zlatan Ibrahimovic som et av sine store idoler.

Da familien feiret jul i Åre traff han den svenske fotballstjernen på Copperfield, et stykke ovenfor sentrum av skistedet.

Ingen nykker

Nå i dagene før helgen har Alexander dessverre ligget hjemme med omgangssyke, men pappa Are forteller at det var en opprømt unggutt som kom tilbake til dem etter å ha vært litt ute på egen hånd på julaften.

– Han var i fyr og flamme. Zlatan er en stor helt for Alexander, så det var ikke så rart, sier pappaen.

Det var slett ingen stjernenykker å se hos den svenske fotballspilleren, som til og med selv tok bildet av de to, som Alexander etterpå la ut på Instagram og tagget med #verdalingen.

Fotballkompiser

Zlatan var ifølge svenske Expressen sammen med landslagskompisene Daniel Majstorovic, Olof Mellberg og Alexander Östlund i Åre i juleferien. Zlatan spiller til daglig i franske Paris St. Germain, og de har spillefri midtvinters.

Ikke bare Alexander Heggdahl opplevde å møte Ibrahimovic. Brødrene Petter og Robin Smulan var også så heldige å treffe på superstjernen.

– Vi så ham inne på Peak-butikken i Åre sentrum, men jeg turde ikke gå bort til ham og spørre om å få ta bilde, forteller Robin Smulan.

Absolut!

Da Zlatan kom ut i gata igjen, skulle det imidlertid vise seg at det ikke var noe å være redd for.

– Jeg gikk etter ham og spurte forsiktig, og da sa han «absolut», forteller Smulan. Etterpå måtte imidlertid fotballspilleren haste inn i bilen.

– Hele Åre oppdaget visst at vi tok bilde, og det ble kanskje litt for mye å ta hånd om, så da skyndte han seg og dro, sier Smulan. Broren Petter fikk dermed ikke bli med på bilde, men han gledet seg likevel over møtet, som uansett ble foreviget med Robin.

Ikke superinteressert

For Robin var det en stor opplevelse, men han tror andre ville syntes det var enda større.

– Vi er ikke sånn kjempeinteressert i fotball verken broren min eller meg, men for all del, det var moro. Jeg vet jo hvor stor han er i fotballverdenen, sier Robin Smulan.