Mo IL fikk en strålende start på sesongen i 4. divisjon etter nedrykket fra Verdals 3. divisjonsavdeling i fjor. Mot Fauske/Sprint på bortebane ble det 5-2-seier, og særlig en 18-åring gjorde seg bemerket.

Adrian Olsen Teigen vartet opp med to målgivende pasninger og en scoring.

Studier i Trondheim

Til høsten er planen å flytte sørover, og Trondheim er mest nærliggende. Men det kan uansett hende at han blir LFK-spiller. Det skriver Rana Blad i dag.

– Godt mulig, men ingenting er sikkert, sier Teigen til avisa.

18-åringen var på trening med Levanger i slutten av mars, og har også vært og vist seg frem for Ranheim før årets sesong. I november i fjor var han på trening med Bodø/Glimt.

Tidligere i vår spilte unggutten tre kamper i kvalifiseringen til junior-NM, og stod for fire mål til sammen.

Scoret på Coop Arena

I fjor ble det tolv scoringer på 27 kamper i 3. divisjon, deriblant det første målet på Verdal stadion i kampen som endte 1-1.

Det var et skudd fra 12-13 meters hold av kantspilleren, som fort kunne blitt tomålsscorer hvis det ikke hadde vært for en flott redning av Maciej Raniowski da han var alene gjennom rett etter pause. I tillegg fikk han et gult kort for en professional foul da han hindret Deyzin Abdulla på en kontring.

I tillegg til å ha gode fotballferdigheter er Adrian Olsen Teigen en skikkelig treningsvillig unggutt. I fjor hadde han rundt 1.000 treningstimer, et tall man stort sett bare forbinder med tunge kondisjonsidretter.

Litt tøffere cupkamp for LFK

Med det samme vi er inne på Levanger, så er det nå klart at cupkampen mot Junkeren til uka blir litt tøffere enn den kanskje kunne blitt. Laget fra Rønvika i utkanten av Bodø sentrum har nemlig fått klarsignal for å spille kampen på sin egentlige hjemmebane Stordalen kunstgress.

I seriesammenheng har de både i fjor og i år vært nødt til å spille hjemmekampene i Nordlandshallen. I serien må klubbene bestemme seg for én bane de skal spille på, og banen i Rønvika plages av telehiv tidlig på våren. Men cupen er altså en annen skål, og dermed får Junkeren-tilhengerne i hvert fall én skikkelig hjemmekamp denne våren - mot Levanger i cupen.

– Vi vil lage en real folkefest, sier Junkerens daglige leder Runar Bo Eriksen til Avisa Nordland. Klubben regner med at selv om LFK neppe er et lag som trekker horder av folk på kamp, vil det at kampen spilles der Junkeren hører hjemme føre til at flere kommer - ikke minst barn og unge.