– Ronny var på trening hos oss i går, men det er ikke endelig avklart om han blir Ryggs erstatter i troppen. Han må sjekke om det går opp med timeplanen sin, sier trener Nils Petter Austad.

Åtte uker borte

Ifølge sportslig leder Ole Lasse Holmlimo skal imidlertid det formelle være i orden, og Dypvik være klar til å steppe inn i Verdal-målet ved behov.

– Kristian stod en bra kamp mot Ottestad, og er god nok til å stå mens Ola er borte. At vi henter en keeper til skyldes at vi må ha to friske keepere på trening og kamp. Fordelen med Ronny er at vi ikke tar ham fra noen andre, han hører ikke til noen annen klubb denne våren, sier Nils Petter Austad.

Verdal-treneren har fått bekreftet at førstekeeper Ola Rygg blir borte en god stund, sannsynligvis hele vårsesongen.

– Ola har fått på ei skinne på kneet som han skal ha på i seks uker, og så regner man med to uker til etter det før alt er greit. I morgen torsdag er det akkurat åtte uker til siste kamp i vårsesongen, kalkulerer Austad.

For dårlig i forsvar

Sesongens to første kamper har gitt fire poeng, noe treneren på forhånd ville sagt var helt ok med oppgjør mot Tynset (borte) og Ottestad (hjemme).

– Men når vi slår Tynset borte, er ikke fire poeng godt nok lenger. Uavgjort mot Ottestad på hjemmebane er for dårlig. Vi skaper riktignok mer enn nok sjanser til å vinne, men først og fremst er tre baklengs ikke godt nok. Det er utypisk oss, og vi må skjerpe forsvarsspillet til kampen mot Steinkjer.

Ronny Dypvik fikk registrert ni kamper i 4. divisjon i fjor, for Vuku, der han har vært nødløsning i to perioder de siste årene. Sist gang han stod en A-kamp for Levanger var i 2015, i cupen mot Rødde - eller Tillerbyen som de heter nå.