Høstglede så dagens lys i fjor.

Et nytt tilbud fra Verdal frivilligsentral. Femti barn og unge hadde det moro med ulike aktiviteter i Vukuhallen.

Torsdag i høstferien

I år er denne aktive dagen torsdag 13. oktober fra klokken 09.00 til 14.00, og som i fjor blir det flere slags aktiviteter.

Både Vuku IL, Verdal IL og Verdal Friidrettsklubb stiller med instruktører. Buss går fra Konsul Moes gate 4 klokken 08.30 (det vil si der frivilligsentralen holder til, i gata rett nedenfor Minsaas plass). Bussen stopper ved SNK og Volen-krysset på veg til Vuku.

Alt er gratis

Fremme i den flotte hallen blir det frokost. Midt på dagen blir det en pause med frukt, og før turen går hjem igjen serveres det lunsj. Alt er gratis.

– Vuku Pensjonistlag hjelper oss å lage frokost, fruktpause og lunsj, og vi har også frivillige fra revisoren Deloitte som stiller opp i forbindelse med sitt 100-årsjubileum, skryter daglig leder Hege Anita Austad, som håper å se så mange barn og unge som mulig å Vukuhallen i høstferien.

P.S. To dager før, på tirsdag 11. oktober, er det bowlingtur til Levanger i regi av Ungdomskontakten. Her går det buss fra Vuku oppvekstsenter klokken 11.30 og Verdalsøra ungdomsskole klokken 12.30, og også dette tilbudet er gratis. Påmeldingsfristen er 7. oktober.