Det norske langrennslaget har fått den nye OL-drakten, og Eldar Rønning var raskt ute med å poste et bilde på Instagram, og til nå er det over 1250 som liker bildet.

Northug "vraker" Rønning Tok ut Jespersen og Johnsrud Sundby til stafettlaget etter NM-bronsen. - Skikkelig poster-boy

Adresseavisen har fått moteekspert og redaktør i Side2, Ingeborg Heldal, til å vurdere drakten.

– I disse OL-tider blir jeg, som veldig mange andre, i overkant patriotisk og jeg liker den nye skidressen kjempegodt! Bruken av flagget og fargene gjør at selv om jeg skulle glemme å ta på meg linsene om morgenen, er det helt umulig å unngå og se at det er en nordmann først i sporet. Nå skal det også sies at Eldar Rønning ser uforskammet godt ut her, en skikkelig poster-boy for norsk skisport. Så dette gir lovnader om at langrennsøvelsene i Sotsji blir en fryd for øyet, også for dem som er mindre opptatt av sport. Klar terningkast 6, sier Heldal til Adressa.no.

Tungt for Rønning Eldar Rønning var aldri i nærheten av å true gullvinner Simen Østensen på åpningsøvelsen av NM på ski. Jobbet med drakten i fire år

Også langrennsløperne er fornøyd med den nye drakten.

– Jeg brukte den innenfor treningsdrakten, og den kjentes veldig bra ut. Den er veldig lik den forrige, og passformen er veldig god. I tillegg er designet bra, sier Rønning til Adressa.no. Ifølge avisa har Swix brukt fire år på å utvikle dressen. Blant annet fanger den opp luft som varmes opp og dermed føles drakten varmere enn tykkelsen tillater.