Kampen mellom Halsen og Skogn hadde alt en handballkamp skal inneholde. Høyt tempo, flotte scoringer, tette dueller og mange situasjoner. Lagene gikk til pause på stillingen 10-10, men etter hvilen tok vertene virkelig tak.

To røde kort

Vel ti minutter ut i den andre omgangen lå Skogn og vippet mellom tre og fire mål foran gjestene, og ting gikk fra vondt til verre for Halsen da deres målvakt fikk direkte rødt kort. En god lagmoral gjorde allikevel at gjestene nektet å gi seg.

20 sekunder før slutt, med en mann i undertall, mistet Skogn ballen i angrep på stillingen 21-20. Halsen kontret og Eirik Nordskag prøvde å hindre scoring. Det endte med rødt kort og Halsen spilte de siste 15 sekundene med to mann mindre. I kampens aller siste sekund ble gjestenes høyreving spilt fri, og Marius Otterstad i Skogn-målet kunne lite gjøre for å hindre utligningen.

- Burde ha vunnet

Otterstad ble kåret til Skogns beste spiller etter kampen, men var naturlig nok litt skuffet etter kampslutt.

- Det er surt å tape denne kampen, jeg føler vi burde ha vunnet den. Men om du hadde spurt meg for en uke side, så hadde jeg vært kjempefornøyd med tre poeng etter helgen, smiler han.

Otterstad sto til tider som en vegg og holdt vertene inne i kampen i 1. omgangen.

- Det er en god følelse å stå bak der når du har dagen. Jeg skal ta med meg det positive videre, men også jobbe videre med det jeg ikke er fullt så god på.

Ser forbedringspotensial

Trener Kjell Idar Tangen var fattet, men litt skuffet umiddelbart etter kampslutt.

- Vi har oss selv å takke for dette. Vi mister litt hodet på slutten og blir veldig opptatt av å spille inn på strek. Før helgen ville vi vært kjempefornøyd med 3 poeng, men akkurat nå er kanskje Halsen mer fornøyd med ett poeng mot oss enn omvendt, medgir han.

Tangen er imidlertid tydelig på at når de får kampen litt på avstand så vil de være veldig fornøyde med prestasjonene. Samtidig ser han forbedringspotensial.

- Vi har enda litt å jobbe med, men vi kommer til å bli bedre. Neste runde har vi to tøffe kamper, men vi skal forhåpentligvis kunne matche de beste lagene og spille jevnt med de også.

Rekordfangst

Det gjorde definitivt skogningene denne lørdagen i hvert fall. Med tre poeng i landsserien gjennomførte også Skogn sin beste helg poengmessig noensinne siden de første gang kvalifiserte seg for snaut tre år siden.