– Vi slipper knapt til sjanser i mot, og har fortsatt mye å gå på offensivt, sier trener Magnus Powell etter maktdemonstrasjonen.

Han mener Levanger egentlig har spilt ganske bra i alle kampene i år.

– Den store forskjellen er at vi endelig klarer å score mål, sier han.

Enige om Stene-benking

Robert Stene startet på benken lørdag, men kom innpå og satte punktum med 3-0-scoringen helt på slutten.

– Robert og jeg var enige på forhånd om at dette var en kamp han passet bedre til å komme innpå i, så avgjørelsen om at han skulle starte på benken tok vi i samråd, sier Powell.

Firemålsscoreren fra andrelagskampen tidligere i uka, Aniekpeno Udoh, ordnet 1-0, før Erik Tønne fikset 2-0 på straffespark etter at Bent Sørmo hadde blitt felt innenfor 16-meteren.

Dermed kunne LFK kontrollere det hele i andre omgang, og satse på kontringer.

– Vi skulle vært enda bedre i kontringsfasen, så ville vi fått flere muligheter til å score mål, synes Powell, som likevel var strålende fornøyd med gjennomføringen fra hele lagets side.

Motsatt av i fjor

Nettopp Erik Tønne fikk gult kort i kampen, og må stå over mot Ranheim 16. mai. Det betyr at Pål Aamodt kommer inn på laget. Om det blir andre endringer gjenstår å se. Det er uansett et lag med nyvunnet selvtillit som går til kampen som underdogs.

– Det er litt motsatt av i fjor. Klart det hadde vært moro å være de første som slår Ranheim i år, sier Powell.

Ranheim vant 1-0 hjemme mot Fredrikstad lørdag, etter en straffescoring i siste minutt. De er dermed serieleder i 1. divisjon. Tabellsituasjonen for de to lagene er så å si identisk som i fjor med motsatt fortegn.

Nesten helt likt

I år leder Ranehim på 17 poeng, og LFK har sju poeng på niendeplass. I fjor ledet LFK på 19 poeng og Ranheim hadde ni poeng på åttendeplass.

– Vi gleder oss!

– Masse tilskuere på tirsdag?

– Akkurat det skal ikke jeg bruke energi på. Jeg håper det, men det har jeg håpet hver gang. Nå ser det ut til å bli bra vær, og ingenting hadde vært bedre enn ny publikumsrekord. Men det får publikum selv avgjøre. Vi skal gjøre alt for å vinne uansett.