Landslagsspilleren fra Færøyene har inngått en ettårskontrakt med Levanger fotballklubb. Hovedtrener Andreas Holmberg i LFK er svært tilfreds fornøyd med nysigneringen.

- Kaj Leo har spilt europaliga og har erfaring fra landslaget. Han har gjort det bra både for klubb og landslag, og har scoret mange mål de to siste sesongene. Han er en spiller med stort potensial. Han har en fin venstrefot og er en gjennombruddssterk kantspiller. Hans inntreden øker konkurransen i vår tropp. Det vil bli en tøff kamp om plassene, sier Holmberg.

Spillende trener

I desember signerte klubben svenske Rikard Nilsson. 30-åringen kommer opprinnelig fra Trollhättan i Sverige, og har i de seneste år spilt for SK Ljungskile. Han kan bekle en rolle i forsvar og venstre kant, og vil i tillegg være hovedtrener for LFK G16. Nilsson vil også ha ansvar for den fysiske treningen i satsningslagene G16, G19 og A-laget, og fungere som assistent for hovedtrener Andreas Holmberg.

LFK-stallen er dermed snart komplett ifølge Holmberg. Det mangler kun få brikker før treneren har fått oppfylt kravet til forsterking av troppen. Denne uka er to nye spillere på prøvespill. Disse to er islandske Heidar Geir Juliusson (27) og Benjamin Stokke fra 1. divisjonsklubben Mjøndalen.

- Heidar har spilt i Allsvenskan og Superettan. Han kan spille både offensiv og defensiv midtbane. Benjamin er en ren angrepsspiller, forteller Holmberg.

Treningsleir i Tyrkia

- Vi har to puslespill-brikker igjen. Jeg vil ha spillere med erfaring fra et høyere nivå som skal styrke troppen. Det er viktig at de kommer på plass snart, men samtidig må vi være nøye i utvalgsprosessen. Vi har ikke et hav av penger å øse ut, derfor er det viktig at vi er nøye med de valgene vi gjør, legger han til.

Treningene i januar har foregått på Moan i iskalde minusgrader. I februar legges det opp til flere treninger og treningskamper i Abrahallen. Første kamp er 6. februar mot Ranheim med tidligere LFK-kaptein Vegard Voll på laget.

- Videre blir det treningskamp borte mot Kristiansund og mot Rosenborg i Abrahallen. Henholdsvis 1. og 5. mars. Rundt 20, mars planlegger vi en treningsleir i Tyrkia. Denne er ikke spikret ennå.