Her kan du se hvem som har meldt seg på

Høgseterrennet arrangeres 23. februar. I år for 62. gang. Påmeldingene har allerede begynt å strømme på.

Det 36 kilometer lange turrennet i klassisk stil går i år av stabelen 23. februar. Per i dag er det 16 påmeldte deltakere.

- Snøforholdene har selvsagt noe å si for påmeldingen og til nå har det ikke vært noe særlig til snø. Det som kom nå før helga, kunne gjerne ha vært enda mer, sier leder i IL Aasguten, Kjell Olav Einarsve.

Turrennet arrangeres i samarbeid mellom Skjelstadmark IL og IL Aasguten. De åpner både for trim og konkurranse, med eller uten tidtaking. I fjor var det målgang på Åsfjellet, og siden traseen snur for hvert år, betyr det at det i 2014 blir start på Åsfjellet og målgang i Skjelstadmark.

- Turen fra Åsen til Skjelstadmark er betydelig lettere enn motsatt vei. Høydeforskjellen er bare 200 meter og de siste fem, seks kilometerne går det slakt nedover. I framtida kan det hende vi kjører denne retningen fast hvert år, sier Einarsve.

- Dette er et mosjonsløp som passer for alle. Løypa er lett kupert uten kjempestore utfordringer, legger han til.

I fjor stilte cirka 200 løpere til start. Arnfinn Rønning fra Skogn IL, bestefar til Eldar, er den eneste som har stilt til start i hvert eneste løp. Rennkomiteen består av Torbjørn Nyborg, Kjersti Husby og Jarle Husby.