Allerede etter 31 sekunder fikk Levanger sin første straffe. Halvminuttet etterpå kom andre straffe, og Levanger ledet 1-0.  Hjemmelaget presset bra og hadde overtaket første omgangen. Rælingen fikk tre to-minuttere på tre minutter, og Levanger ledet 13-10 til pause.

Spennende andreomgang

Levanger scorte andreomgangens første mål også, men den omgangen ble jevnere. Hjemmelaget ledet lenge, men halvveis i siste omgang hadde Rælingen tatt igjen ledelsen og stillingen var 19-19. Levanger skjerpet seg og ledet etterhvert 25-19. Det holdt likevel ikke til seier. De siste minuttene ble spennende, da resultatet igjen ble svært jevnt de siste fem minuttene.

I kampens aller siste sekund var det Rælingen som scorte, og ble dermed kampens vinner med 28-27.