Torsdag starter Landsskytterstevnet innendørs med 2.500 deltakere. Det hele finner sted i Stjørdalshallen, og på finaledagen søndag har selveste Kong Harald meldt sin ankomst.

Det var i fjor at det første gang ble arrangert en innendørsutgave av det tradisjonsrike Landsskytterstevnet med en historie helt tilbake til 1893.

Fra morgen til kveld

Det skal kåres ni landsmestre av skyttere fra 11 år til den eldste klassen med skyttere over 73 år.

Polaris Media har sikret seg rettighetene til å sende Landsskytterstevnet innendørs.

– Det blir direktesendinger fra morgen til kveld med spennende skyting, intervjuer og studiosendinger med gjester og reportasjer, sier daglig leder Stig Vågnes i Polaris Media Streamsenter.

På nett og i hallen

Mange Polaris-ansatte er engasjert for å levere gode sendinger helt fra startskuddet går torsdag ettermiddag til de siste finalene søndag.

55 nettaviser fra nord til sør viser sendingene for sine abonnenter, deriblant Innherred. Til sammen er det 45 timer med sending fra torsdag til søndag.

Også de som tar turen til Stjørdalshallen skal få en god opplevelse, med Tor Idar Aune som speaker og en arenaproduksjon med sending på storskjerm.

Der får man komme på nært hold av skytterne og får med seg hvor skuddene sitter.

Ole Kristian Bryhn vant i fjor. Foto: DFS

Steinkjer i sommer

Ole Kristian Bryhn, som nå på nyåret er på tv i beste sendetid i Mesternes Mester på NRK1, vant det første LS innendørs i fjor.

Også den tradisjonelle utgaven av Landsskytterstevnet foregår i nærheten i år. Steinkjer er arrangør av LS24, som går hakket tidligere enn vanlig, fra 19. til 26. juli.

Det skal bli publikumsvennlig å følge LS innendørs enten man er i hallen eller på en PC eller mobil. Foto: DFS