Rørbyggen Anders Romsøy Johansson, som jobber som trener og sportslig leder i sørlandsklubben Vindbjart, er for tiden aktuell i en helt ny fotballpodkast.

Spesialepisode om RBK-treneren

Sammen med programleder Dagfinn Thon og Marius Jacobsen skal han ukentlig ta med lytterne på taktiske dypdykk i fotballen, diskutere de nye trendene, interessante lag og trenere og mye mer.

Sist ut: En spesialepisode om RBKs nye trener Alfred Johansson, der de går nærmere inn på karrieren til nå, hvordan han ønsker laget skal spille fotball og hvilke spillere de mener passer spillestilen best.

Programleder Dagfinn Thon er for noen kjent som Eliteserien Fantasy-ekspert i TV2, mens Marius Jacobsen er hovedtrener i Stjørdals-Blink.

Anders Romsøy Johansson har allerede i lang tid delt alalytiske tanker om fotball og intervjuet fotballtrenere på bloggen Fotballdykket.

Lærerikt faglig supplement

Nå blir det altså i tillegg podkast, rettet mot supportere og fotballfans som vil lære mer om spillet og den taktiske siden av det.

– Vi håper også podkasten blir et faglig supplement til trenere rundt i Norge, og vi gjør det også for egen læring, bedyrer Johansson.

Han var trener i Ullern i fem år før han for omlag ett år siden fikk jobb i Vindbjart. Jacobsen har spilt i og trener KFUM-kameratene før han ble Blink-trener, og programleder Thon har også erfaring som trener for ungdoms- og seniorlag i Ås IL.

Podkasten har fått navnet Bakrommet.