Tirsdag landet Jovovic fra Montenegro på Værnes og reiste til Trønderhallen for å trene med Levanger Håndballklubbs jenter. Klubben har i forkant av friermøtet sett video av henne på Youtube, og var tirsdag fornøyd med det hun leverte.

– Alt i alt er inntrykket veldig positivt. Hun har rutine og er rolig, og har egenskaper både i hodet og føttene som vi har bruk for. Hun er god med begge hender og har et godt blikk for spillet, spesielt med tanke på strekspillerne, sier Hege Hov, vikarierende hovedtrener for LHK, til Trønder-Avisa onsdag.

Brakk beinet Maks uflaks for Vilde Eidem tirsdag kveld. Bred CV

Spilleren har vært kontraktsløs siden oktober i fjor. Før det spilte hun i den polske toppklubben K..R. Ruch Chorzów. Hun har også fortid i 1. Bundesliga i Tyskland samt italiensk og spansk toppserie, samt fem sesonger i ZRK Buducnost. Hun spilte også europacupfinale i 2011, og ble nummer to i cupvinnercupen med C.B. Mar Alicante.

– Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk her i Levanger, selv om jeg bare har vært er et par timer. Det er veldig gode håndballspillere og hele laget virker som en stor familie. Det er mye smil og godt humør, det liker jeg, sier Jovovic til T-A etter første trening med LHK.

LHK i tidsnød Overgangsvinduet er i ferd med å lukke seg for et LHK-lag på spillerjakt. Rask avgjørelse

LHK har bare ut denne uken på å sikre overganger før vinduet lukkes. Klubben søker mer rutine for å sikre bredere stall før de jakter nok poeng til fornyet elitekontrakt. Derfor kan en eventuell overgang skje i løpet av få dager.