Innen 1. februar må overgangspapirene for spilleroverganger væresendt og godkjent av håndballforbundet. Det betyr en hektisk innspurt forLHK-ledelsen, som ønsker å styrke laget med en rutinert spiller for å bistå isesonginnspurten og sikre videre eliteseriekontrakt.

– Nå ser vi oss ikke om etter langtidsløsninger. Vi snakker omen spiller som kan hjelpe oss på kort sikt. Vi har en spiller i kikkerten ogjobber med saken. Skjer det noe, vil det og må det skje ganske kjapt, sier sportsligleder i LHK, Silje Dybdahl, til Trønder-Avisa mandag.

Klubben leter bevisst etter en spiller med spisskompetansen de idag mangler, for å stabilisere spillet. Det kommer godt med for å sikre plasseni eliteserien. Vikarierende trener Geir Tore Leira tror plassen er berget påtolv poeng.

– Tar vi åtte poeng i kampene som gjenstår, vil vi være oppe på12 poeng. Klarer vi det, berger vi. Også ti og elleve poeng kan være nok, sierLeira til Trønder-Avisa, og legger til at klubben har hatt og vil fortsettestigningen i tiden framover.