Gutter 16: LFK - Skogn.

Fredag kveld møttes Levanger og Skogn til kamp på Moan kunstgressbane. Ut i første omgang måtte de slå på flomlysene, men det gikk ikke helt som det skulle.

– Flomlyset slukket på den ene siden, så flere av spillerne hadde vanskeligheter med å se, forteller dommeren i kampen, Rune Morten Vannebo.

Farlig å fortsette

Kampen, som allerede har vært utsatt en gang, ble avblåst etter 46 minutter.

– Det var ikke rettferdig for noen av lagene å fortsette kampen. Skogns keeper så ikke ballen, og det kunne oppstått farlige situasjoner på banen spillerne imellom, forteller han. Det ville vært skummelt for spillerne å fortsette, samt at det ikke ville gitt et rettferdig resultat.

Ved pause vurderte dommer Vannebo å blåse av kampen, men etter å ha snakket med spillerne besluttet han å prøve andreomgangen også. Kort ut i omgangen begynte det å regne, og da ble sikten enda verre.

Håper på omkamp

– Levanger fikk et frispark, og keeperen reagerte ikke. Da skjønte jeg at han ikke så ballen i det hele tatt, og valgte å avslutte kampen, sier Olsen.

– Det var reingæli. Jeg så ingenting før ballen var en meter foran meg, og da rakk jeg så vidt å reagere, forteller Skogn-keeper Stian Finstad.

Dommeren har sendt inn mail til fotballkretsen og fortalt om hendelsen. Om det blir omkamp eller om lagene møtes for å spille de siste 34 minuttene er opp til dem å bestemme.

– Jeg håper det blir omkamp. Alle utenom det første målet så jeg ikke på grunn av dårlig belysning, sier Finstad.