Alle tre lagene spiller tre kamper i den siste Bringhelgen, hvor de fire beste lagene i hver avdeling går til sluttspill. Dit kommer ingen av Levanger sine representanter i år, men det er allikevel mulig å spille seg flere plasser opp på tabellen for lagene.

Seier til LHK

Levanger fikk en perfekt start på helgen i Oppsal Arena da de slo Tømmerholt 24-21 i sin første kamp. LHK ledet 16-9 til pause, og greide å holde unna etter sidebytte. Anført av Marie Hynne Østvang sine sju scoringer tok LHK sin tredje seier i årets landsserie.

I sin andre kamp, mot Randaberg, tok Levanger nok en seier. Etter en jevn førsteomgang, hvor stillingen var 10-11, tok LHK til slutt seieren 25-20. Dermed har laget gjort en veldig god helg allerede før sin siste kamp søndag, mot Kolbotn.

Knepne tap

Nessegutten fikk en forferdelig start mot Stord i sin første kamp og var bak med 3-10 til pause. En flott 2. omgang gjorde kampen jevn, men de endte til slutt med tap 16-17. Thea Margrethe Jørstad scoret sju mål for Nessegutten i denne kampen.

I Nessegutten sin andre kamp møtte laget Tyristubben. Her ble det tap 12-16 etter at stillingen var 6-8 til pause. Søndag avslutter Nessegutten årets landsserie mot Svolvær.

Også Skogn G16 er i Oslo i helgen, nærmere bestemt i Bjørnholthallen. I deres første kamp ble det tap 25-22 mot Kongsvinger. Også i den andre kampen måtte Skogn se seg slått da Runar ble for sterk med 27-23. For skogningene venter Konnerud i siste kamp i helga.