Kampen endte 1 - 0:

– Dommeren blåser kontant i fløyta, og kampen ender dermed 1-0 til Brann. Det er på ingen måte en ufortjent seier til bergenserne, og seiersmarginen på ett mål kunne fort vært større, skriver Håkon Pallin Kjeldsen

Ca 30 minutter ut i andre omgang tar Brann ledelsen 1- 0.

– Etter mye frem og tilbake utenfor Levanger sekstenmeter får Karadas ballen alene med Rygg, og setter sitt første mål i OBOS-ligaen med yttersiden, skriver vår referent.

Ved pause står det 0 - 0 i Bergen.

Vår referent Håkon Pallin Kjeldsen har følgende oppsummering av første omgang:

"Dommeren blåser av til pause på stillingen 0-0. Hjemmelaget har uten tvil vært best, anført av en meget frisk Amin Nouri.

Erik Huseklepp skulle gjort 1-0 midtveis i omgangen, men en meget god Ola Rygg forhindret den tidligere landslagsspilleren å gjøre 1-0."

Mandag kveld klokka 19 skal Levanger møte Brann i Bergen til deres andre kamp i høstsesongen.

Til tross for 4-1-seieren over Fredrikstad på Moan sist søndag, og Brann-kampen tidligere i vår, går ikke LFK inn med skyhøye forventninger.

– Det er ikke denne vi må vinne, sier assistenttrener Sturla Voll.

– Men jeg så Brann mot Follo sist, og jeg ble ikke veldig skremt. Vi har trua på at det går an, skyter han til.

Da lagene sist møttes tok Levanger en imponerende 4-1-seier på Moan. En av klubbens største prestasjoner noensinne, og en bragd assistenttreneren tror blir vanskelig å gjenskape - i hvert fall med sifrene 4-1.

– Sist var de helt på slutten av trenerens karriere, tydelig stresset og med mangel på selvtillit. Vi var derimot veldig aggressive fordi vi syntes det var gøy å spille mot Brann. Jeg blir veldig overrasket om vi vinner 4-1 nå, sier Voll.

Siden den gang har Brann fått ny trener, Lars Arne Nilsen, men mannskapet er mye godt det samme. Rødtrøyene har dog fått sving på sakene, og er nå nummer tre i ligaen.

– Vi drar til Bergen for poeng og et resultat vi kan være fornøyd med. Vi slo Sogndal borte, og de er jo et bedre lag enn Brann, poengterer Voll.

Blant LFKs mannskap står midtstopper Tom Erik Nordberg og høyreback Bent Sørmo over med for mange gule kort. Ifølge Voll går Espen Berger inn i midtforsvaret og Simen Sandmæl ut på backen.