Flere kjente langrennsløpere, med Tour de Ski-vinnerMartin Johnsrud Sundby i spissen, har nemlig meldt seg inn i klubben, skriver Trønder-Avisa.

Landslagstrener Trond Nystad, Sundbys kolleger Sjur Røtheog Pål Golberg samt kombinertløperen Håvard Klemetsen skal løpe «vårensvakreste eventyr» den 10. mai i den grønne Skogn-drakten.

- I løpssesongen er det mange langrennsløpere som holderpå for seg selv, uten å være tilknyttet noe lag. Landslaget bruker å ha ensamling i Oslo i mai. Jeg har snakket med Trond (Nystad) om at vi kan kombinereårets samling med å løpe på samme lag i Holmenkollstafetten og gjøre en sosialgreie ut av det. Det er dessuten moro at Skogn kan gjøre comeback iHolmenkollstafetten, sier primus-motor Eldar Rønning til T-A.

Rønning deltok ikke i årets Tour de Ski fordi han skullekonsentrere seg helt og fullt om OL i Sotsji. Til neste gang varsler RønningTour-start.

- Jeg har allerede bestemt meg. Jeg stiller i Tour deSki. Det var tortur å følge Touren fra TV-stolen og ikke få ta del i denfantastisk laginnsatsen, sier Rønning.

Norge tok første- og annenplassen på herresiden i sisteutgave av Tour de Ski. (©NTB)