Fotballens festdag byr på strålende vær og en fantastisk ramme rundt kampen når Levanger tar imot Ranheim torsdag kveld.

Kommunikasjonsansvarlig Vegard Voll opplyser at billettsalget ligger på samme nivå som det gjorde før Brann-kampen 1. mai.

– Alt tilsier at det blir utsolgt, sier han.

Ny låt

Dørene åpner klokka 16 - to timer før kampstart. LFK har fått innvilget skjenkebevilling til også dette oppgjøret, og det er forventet bra trøkk i Elman-teltet.

LFK-trener Per Verner Rønning kommer som vanlig innom teltet før kamp. Det gjør også spillerutvikler i Ranheim, Pål André Helland.

I dette teltet blir det oppbygning, skjenking og låtslipp før kampen mot Ranheim. Foto: Jørgen Haug

Arrangementsansvarlig Karianne Westerdahl Skreden røper at det blir lansert en ny LFK-låt i teltet før kampen. Låta er laget av musikkstudentene Adrian Cornelius Næss Vikan og Isak Sæheim Pedersen fra Nord universitet.

Den spiller på slagordet «Det handle om å få te», og er etter rapportene en tidløs låt med et fengende refreng.

– Vi utfordret et par studenter på oppgaven med å lage ei ny låt. De tok oppgaven på strak arm. Jeg synes resultatet har blitt bra, sier Skreden.

Låtskriverduoen fra Nord universitet har jobbet mye sammen. De har gått sammen ved Leeds College of Music og på Trøndertun folkehøgskole.

Pizza

Klubben har alliert seg med Strømsøegården, som kommer og serverer pizza.

– Så det blir gode muligheter til å ta middagen på Moan, sier Skreden.

I tillegg blir det gratis pølse og uttrekkspremier. Dette er det sponsoren Tobb som står for.

Bortefølge

LFK forventer godt oppmøte av bortesupporterne fra Ranheim. Det går rykter om at det kommer flere busser med tilreisende supportere.

Noen har også valgt å ta sykkelen fatt. En supportergruppe satte ut på en langtur allerede tirsdag. De skal sykle rundt hele Trondheimsfjorden.

Representanter fra styret og ledelsen i Ranheim kommer syklende fra Stjørdal. De blir tatt imot i velodromen «Knut Knudsen Arena» på Moan.

Begrenset plass

Sittetribunen på langsida har vært så å si full på samtlige hjemmekamper denne sesongen. I kamper med ekstra stor pågang, som mot Brann og Viking, har folket funnet plassene sine allerede en time før avspark.

Slik må det nesten bli når det handler om å være først til mølla for å sikre seg et sete.

Mangel på et billettsystem som snakker sammen med de nummererte setene på tribunen er årsaken til dette.

– Vi jobber med en løsning for at publikum kan kjøpe et nummerert sete. Det er foreløpig ikke på plass, opplyser kommunikasjonsansvarlig Voll.

Alle tilskuere må kjøpe billett via TicketCo i forkant. Dette fungerer etter rapportene bedre og bedre.

Egen inngang

Mot Ranheim blir det testet ut en egen inngang for bortesupportere. Den blir på baksida av bortefeltet - mot velodromen.

– Vi må øve oss til Vålerenga, konkluderer Skreden.

Innspark er som vanlig på plass direkte fra Moan både før og etter kamp. Sendingen starter klokka 17.30.