Lørdag kunne Stjørdalens Blad fortelle at bakspiller og playmaker Hanna Ronglan skal spille for Stjørdal Håndballklubb ut sesongen.

Umiddelbar opptur

Ronglan spilte for Utleira i fjor høst, men slet med motviasjonen.

– Jeg gikk litt lei av håndball og var usikker på fremtiden. På nyttårsaften ringte Bjørn, og vi ble enige om at jeg skulle være med på et par treninger med SHK, sier Ronglan.

Bjørn Blomquist, nå trener i Stjørdal HK. Foto: Tor Johnny Friberg

Det ga virkelig mersmak.

– Jeg kjente med en gang at dette var noe jeg ville være med på. Nå er håndball artig igjen, og jeg jeg skal gjøre det jeg kan for å løfte nivået både i kamp og på trening.

Debuterte i går

Håndballjenta driver med studier og skal trene med laget tre ganger i uka. Første opptreden ble allerede i går, søndag, mot Malvik HK.

Topp mot bunn ble akkurat det, og Hanna Ronglan bidro med fire mål og en rekke målgivende pasninger da stjørdalslaget vant hele 47-15.

Stjørdal HK spiller i 3. divisjon, men har et klart mål om opprykk i år - og med Hanna Ronglan på plass har de styrket stallen på veg mot det.

En annen tidligere LHK-spiller har på sin side måttet legge karrieren på hylla, i en alder av bare 24 år. Begge knærne er ubrukelige til annet enn mosjonsidrett.