– LFK er en flott klubb som driver sunt, og jeg ser fram til å komme til ambisjonsrike Levanger, sier den 26-årige rennbyggen.

Begge fornøyd

Han trives best som spiss, men duger også i en kantrolle, slik det ble mye av i Ranheim det siste året. Aas vil gjøre ferdig studiene i Trondheim fram til forsommeren, og vil pendle den første perioden. Da får han følge av Vegard Voll, som har gjort det samme klubbskiftet.

– Jeg har snakket med Vegard om klubben, men han var ikke avgjørende for valget jeg tok. LFK er slett ingen nedtur sammenlignet med Ranheim. Vi har blitt enige om en toårskontrakt, og begge parter synes fornøyd med avtalen, sier Jo Sondre Aas.

– En klassespiller vi forhåpentligvis får mye glede av. Dette er en viktig forsterkning for oss, sier sportssjef Andreas Holmberg etter å ha fått på plass spiller nummer 20 i stallen for 2016. Ytterligere er par nye spillere kan være på vei til Moan, men Holmberg holder kortene tett til brystet.

Trente med Real

Jo Sondre debuterte som 17-åring for Rosenborg i 2007, men gikk til Ranheim to år senere. I 2013 scoret Aas hele 25 mål for Ranheim, etter 14 scoringer for Sandefjord året før. Nå går turen videre, og LFK mener å ha sikret seg en offensiv referansespiller. Den nye mannen har nese for mål, og en enestående teft foran scoringer.

– Mitt første mål er å spille meg til en fast plass på laget, og samtidig bli en viktig bidragsyter for at LFK utvikler seg videre. Det klubben gjorde i høst var ekstremt sterkt, og jeg gleder meg til å bli med på å ta nye steg med Levanger, sier den 186 centimeter høye angrepsspilleren, som fra før har spilt på lag med og kjenner Bendik Bye og Tom Erik Nordberg.

P.S: Aas har spilt 16 aldersbestemte landskamper for Norge, og scoret sju mål med flagget på brystet. I 2007 ble han invitert til et treningsopphold hos mektige Real Madrid.