(Elverum - Levanger FK 0 - 0): Kun et par hundre tilskuere hadde møtt opp på Elverum stadion da opprykksfavorittene møtte Levanger i 18. serierunde. Kampen om poengene endte uavgjort, og dermed ligger LFK fortsatt på en tredjeplass på tabellen.

Fikk kampens første sjanse

LFK kunne fått en drømmestart. Allerede i det første minuttet fikk de kampens første sjanse da Kai Leo tok med seg ballen over banen og blåste til omtrent 30 meter fra mål. Ballen gikk like over tverrliggeren. De første minuttene av kampen var det LFK som hadde ballen mest, men det var nok hjemmelaget som fikk flest sjanser totalt. I løpet av fem minutter hadde de tre store sjanser, men ingen målgivende.

Annulert mål

Elverum hevet presset jevnt utover omgangen, og LFK lot seg stresse. I det 31. minutt kom kampens eneste mål da Elverum fikk ballen i nettet. Linjedommeren hadde alt vært oppe med flagget for offside, og målet ble annullert. Da det kun gjensto fem minutter av første omgang ropes det straffe fra LFK. Et frispark blir slått inn i feltet og havner i beina til Tom Erik Heir Nordberg. Da han skulle avslutte ble han taklet, men får ingenting for det.

Andreas Peterson fikk kampens første gule kort i det 45. minutt. LFK kjempet seg tilbake, og mot pause var det en jevn kamp.

Stor sjanse for LFK

Under pausen gjennomførte LFK sitt første bytte da Daniel Stensland ble erstattet av Adria Mateo Lopez. Han ble et friskt pust i kampen, og Elverum klarte ikke å holde helt med. Hjemmelaget tok seg likevel igjen, og hadde mange sjanser i løpet av andre omgang. Det tok ti minutter ut i omgangen før bortelaget hadde en sjanse, og LFKs eneste gigantsjanse utspillte seg i det 72. minutt. Nilsson møtte for en kort corner og slo bra inn foran mål. Der ventet Stokke som måtte litt ut for å hente ballen, men fikk inn ei bra heading som gikk like over mål. Elverum svarte med en gang da Elmahdi Bellhcen ble alene mot keeper Ola Rygg.

Elverum presset hardt

Tobias Oliver Luvenberg kom inn for Ivar Sollie Rønning. Elverums lange innkast skapte trøbbel for levangerlaget, og de lå lavt i banen. Presset fra hjemmelaget startet noen meter inn på LFKs banehalvdel. De kontret etter en redning fra Rygg, og etter 88 spilte minutter kom LFKs siste sjanse. Rundt 18 meter smalt Simen Raaen Sandmæl til med venstrefoten, men ballen gikk et stykke unna mål.

Misfornøyde spillere

Ingen av lagene så ut til å være fornøyde med dommeren i denne kampen. Alle dommeravgjørelser ble kranglet på i andre omgang, fra begge lag. Det hjalp heller ikke at Luvenberg ble dratt ned av bakerste mann hos Elverum et minutt på overtid og dommeren ikke gjorde noe.

LFK hadde stor tro på tre poenger i denne kampen, det er et skuffet lag som reiser hjem.