Følg kampen på handball.no fra kl.19.00.

Ingen forventer at bunnlaget LHK tar poeng i onsdagens topp mot bunn-kamp i Postenligaen. Ifølge LHK-trener Hege Eggen Hov vil de ta kampen som ei god gjennomkjøring.

Etablert forsvar

– Dette er først og fremst en fantastisk treningsmulighet for oss. Vi møter et av verdens beste håndballag og skal gjøre maksimalt ut av kampen. Vi reiser ikke nedover bare for å leke oss, men man må prioritere kamper i denne ligaen. Og det er ikke slik kamper vi skal vinne, sier Eggen Hov, som vil benytte anledningen til å terpe på forsvasspillet.

– Forsvarsspillet er vårt beste verktøy og vi skal ha fokus på å stå mest mulig i etablert forsvar i denne kampen. Vi skal prøve å få ned tempoet i kampen og må unngå tekniske feil i angrep, hvis ikke blir vi fort spist opp av Larvik.

Trenerdebut

LHK er på plass i Arena Larvik med tolv spillere. Eggen Hov, som vikarierer for en sykemeldt Björn Blomquist, skal for første gang lede laget alene fra benken. Verken Geir Tore Leira eller Berit Hynne, som har ledet laget i kamp etter at Blomquists sykemelding var et faktum, er med til Larvik.

– Jeg har med meg Maria Taraldsen på benken i denne kampen, og vinner vi, blir vi nok genierklært, ler Eggen Hov.

– Jeg har ikke brukt mye energi på at dette er min første kamp som jeg leder alene. Jeg og Maria får ta det som god læring, legger hun til.

Gabriella Juhasz, Hege Løken og Ane Eidem spares i onsdagens kamp, men ventes å være tilbake til søndagens hjemmekamp mot Storhamar.