Levanger tapte til slutt 26-34. Ved pause var stillingen 10-17. Treningskampen mellom de to trønderlaga gikk som de fleste spådde, men i starten på 2014 er det likevel takter i LHK som gir grunn til optimisme. Jentene spiller til tider god håndball, men ødelegger for seg selv ved å gå på noen perioder med konsentrasjonssvikt.

Trener Geir Tore Leira ledet kampen for LHK. Han så mye bra. Og vil bruke kommende dager på å forberede årets første seriekamp. Flint kommer til Trønderhallen onsdag 8. januar, en kamp Levanger aller helst er nødt til å vinne skal laget ha noe håp om å berge plassen i toppserien.

– Vi skal senke skuldrene og være mer offensiv i hodet, lover Geir Tore Leira. Han er fornøyd med at Levanger klarte å score 26 mål mot et Byåsen-lag som også stilte med de fleste av sine godspillere.

– Vi har framgang. Flere spillere står bra fram, men alt i alt har vi litt for mange tekniske feil. For eksempel får vi en periode i midten av første omgang hvor vi detter av – med tre-fire-fem tekniske feil på rappen i samme tid hvor det andre laget scorer mange mål. Her ligger også problemet vårt. Vi kan ikke gi motstanderne slike perioder, forklarer Leira som helst ser at LHK-forsvaret blir enda mer aggressivt i framtida.

Angrepsspillet i torsdagens kamp var godkjent.

– Spillerne ser «fit» ut. Byåsen er dessuten et bra lag å matche seg mot, oppsummerer han. To dager inn i det nye året.