Hvem som raljerer mest i disse tider skal ikke jeg legge meg ut i diskusjon på. Bildet er fra bruåpninga i Nordkleiva, ei bru som vi for øvrig har mast om i over 30 år. Da den endelig ble bygd, var det med statlige sysselsettingsmidler, og det var kommunens tekniske etat som inviterte ordføreren til bruåpninga.

Etter som ordføreren er så historisk interessert, trodde vi ikke han trengte invitasjon for å komme å se en slik markering som Malsåspelet var, det går å komme som privatperson. Denne gangen valgte vi å sende invitasjonen til kulturkontoret, da vi mente at det kanskje var av like stor interesse for de. De glimret ikke med sitt fravær, fribilletten ble benyttet.

Sturla Green

Alias Ingeniør Willmann

P.S. All bildebruk i forrige leserinnlegg står for redaksjonens regning. Ordføreren hadde verken lagt ved bilder eller ønske om spesielle motiv. Bildene fra avisarkivet ble valgt ut fra redaksjonelle vurderinger og en tanke om å vise ordføreren i bygdeomgivelser, da innleggets innhold også handlet om representasjon utenfor sentrum i mer generell sammenheng.