Neste helg er det serieåpning i førstedivisjon. Da skal Levanger til Fredrikstad. Søndag ettermiddag hadde laget lagt generalprøven til Bodø og treningskamp mot tippeligalaget Bodø/Glimt.

Kampen endte 2 - 2.

Ved pause sto det 1 - 1. Glimt scoret begge målene. Det første, et selvmål, etter 10 minutter spill. Hjemmelaget skapte balanse etter 27 minutters spill etter en scoring av Fitim Azemi.

Brassespark fra Rønning

Hjemmelaget fikk en god start på andreomgangen da Anders Karlsen tok laget opp i ledelsen 2 - 1 etter 47 minutters spill. LFK kom ajour etter 65 minutters spill. Det var et spesielt mål ekspederte av forsvarsklippen Per Verner Rønning. Et brassespark som gikk inn bak Glimts målvakt.

Levanger ville mye i denne kampen. De spilte jevnt med laget fra Bodø, og hadde store sjanser som kunne gitt dem seier. Blant annet et skudd fra Jo Sondre Aas like før dommeren blåste av, to minutter på overtid. Også Andreas Petterson hadde en stor mulighet da det sto igjen et kvarter av kampen.

Avisa Nordland sendte kampen direkte på denne lenken.

Her er lagoppstilling og skifter

Ifølge LFKs nettsider stiller LFK med følgende lag i Bodø:

Jacob Storevik, Bent Sørmo, Espen  Berger, Per Verner Rønning, Rikard Nilsson, Marcus Astvald, Andreas Peterson, Adria Mateo Lopez, Bendik Bye, Benjamin Stokke, Jo Sondre Aas.

På benken satt: Erik Skeie, Ørjan Hopen, Vegard Voll. Sebastian Starkenberg og Tom Erik Nordberg.

I løpet av kampen kom Ørjan Hopen og Vegard Voll inn som erstattere for Adria Mateo Lopez og Marcus Astvald