- Klubben virker profesjonell på alle måter, og jeg finner meg godt til rette i en fin gjeng med spillere, sier unggutten som kom fra Bryne etter forrige sesong.

Beviser satsing

21-åringen har signert en ettårskontrakt med Levanger Fotballklubb, og kommer hit vederlagsfritt. Han spilte fra start i 20 av 30 kamper for Bryne i 1. divisjon i 2016. Aamodt og samboeren har fått leilighet på Mo gård, der en rekke LFK-spillere har bodd de siste årene.

– LFK viser at de satser og det er et prosjekt jeg har lyst til å være med på. Jeg er egentlig spiss og har spilt det hele livet, men på grunn av skader i Bryne måtte jeg prøve meg som back. Jeg trives som vingback, og det er en rolle jeg syns er moro å spille. Målet er fast plass på LFK-laget, gjerne som venstreback, sier Pål Aamodt.

Anvendelig

– En spennende type som er godt skolert i Bryne. Pål har en god fot og innehar stort tempo. Framtidens spiller for oss som spiller moderne fotball. Det er en spiller som kan bekle flere roller, sier LFK-trener Magnus Powell til klubbens side.