- Vi får ta med oss det positive, og vi er tross alt nærmere i dag enn i de to første kampene, oppsummerer Silje K. Svendsen, som var dagens toppscorer og Levangers beste spiller.

Ta hallen tilbake

Viking Bergen hadde kommandoen fra start, anført av den tidligere landslagsspilleren Linn Gossé - og det var egentlig aldri tvil om hvor poengene skulle havne. Gjestene gjorde færre feil, og fungerte bedre som et lag enn det "nye" Levanger-laget gjorde.

- Jeg syns vi skal ta med oss at vi kjemper iherdig, selv i perioder da vi ligger flere mål bak. Vi trenger tid, men vi skal ta tilbake "hallen", smiler Svendsen.

Trampeklapp

Heller ikke de 188 tilskuerne har gitt opp troen på årets Levanger-mannskap, som er vesentlig svekket siden forrige sesong. Supporter-skaren ga jentene trampeklapp da Viking-ledelsen stadig ble redusert det siste kvarteret.

- Jeg syns det er flott at jentene applauderer hverandre etter scoringer og gode prestasjoner, selv når de innser at det ikke blir poeng. I dag var vi mest opptatt av prestasjon, mindre av resultat, sier trener Velaug Brenne Leira etter 21-28-tapet. Ved pause stod det 9-16.