Nå er det riktignok en god stund frem i tid, men det tynsetbaserte reisebyrået OrkidéEkspressen har allerede programmet klart for dansegalla-turene i slutten av oktober og begynnelsen av november 2016.

Norske dansebandkjendiser

De fire charterturene med litt ulik avreisedato foregår alle samtidig med dansegallaen i Cha Am 1. til 5. november. Den første dagen, tirsdag 1. november, spiller Ingemars, mens Rune Rudberg og Gutta fra Scandinavia står på scenen dagen etter. Fredag er det P.A. Røstad jr og hans orkester, sammen med Asmund Bjørken sin tur.

Sammen til slutt

Lørdag er det «grand finale» alle orkestrene på scenen.

– Dette er sjette gang vi arrangerer dansegalla i rolige Cha Am. Vi har 200 kvadratmeter med godt dansegulv, sier gründeren bak OrkidéEkspressen, Edgar Huus Skjønhals.

Han er veldig glad for å ha med seg de to innherredsartistene på gallaen.

– Petter er en godkar, og når han attpåtil har toppet orkesteret med legenden Asmund Bjørken, så blir det liv, fastslår Edgar Huus Skjønhals.

På eldretreff

For de som ikke kan vente med å høre de lokale artistene, eller som ikke har planer om thailandstur til høsten, åpner det seg en mulighet allerede 28. februar - i Aulaen på Verdal videregående skole.

Da er det nemlig klart for det tradisjonsrike Eldretreffet i regi av Hagergrynkompaniet.

Der spiller tradisjonen tro både Bjørken og P.A. Røstad jr.