27. februar kommer Ronny Torsteinsen til Festiviteten i Levanger med showet sitt. Det fikk terningkast 5 i Adresseavisen, og er behørig omtalt både på TV2 og NRK. Sistnevnte laget en reportasje om ham, der inngangen var «Ronny Torsteinsen (28) var narkoman, stjal og prøvde å begå selvmord. Nå har han bedt mammaen om unnskyldning, på en helt spesiell måte».

– Sorry mamma handler om det at jeg skuffet min mor på alle tenkelige måter. Hun var alene om oppdragelsen, uten at det var årsaken til at jeg begynte med stoff og ble vinningsforbryter, sier Torsteinsen om forestillingen.

Han brøt med narkomiljøet da han fikk beskjed om at han skulle bli far. I dag er han en av landets mest løfterike kominere, med opptredener på Latter på Aker Brygge og mange andre populære stand up-scener i landet, sammen med blant andre Thomas Giertsen, Anne-Kat. Hærland og Åsleik Engmark.

– I showet tar jeg et oppgjør med min kriminelle fortid. Bakteppet er den dårlige samvittigheten overfor mamma. Men istedet for å gjøre det gravalvorlig, bruker jeg humor, sier Ronny Torsteinsen.

Showet lørdag 27. februar starter klokken 20, men allerede et par timer før er Kjellerkroa åpen for hyggelig samvær. Magnus Hestegrei underholder før stand up-showet.