Damekoret Corevi, med dirigent Eva Marie Meådal, inviterer til flerkulturell julekonsert i Levanger kirke tirsdag 6.desember. Ifølge aktørene vil publikum få presentert en variert sangmeny, med tradisjonelle julesanger og nyere juletoner, presentert av både korister, solister og ulike instrumenter.

Som gjester har Corevi med seg Åsen songlag og Kveldskoret. Åsen songlag dirigeres av Tove Tvete Undlien. Songlaget er et aktivt blandakor med stadig nye arrangement i heimbygda.

Voksenopplæring

Kveldskoret er et kor som drives av ildsjeler i Levanger voksenopplæring, og dirigeres av Janniken Sandnesmo og Eva Stemre. Djembetrommer er noen av instrumentene aktørene i koret trakter i tillegg til at de byr på fengende rytmer i flere ulike innslag.

Unge sangere

Nora og Hedda Ragnhildsdatter Forseth, Ingebjørg Aasenhus og Iver Voldseth er yngre gjesteartister som bidrar. Tross sin unge alder har alle disse deltatt på flere ulike konserter og oppdrag allerede. Her blir det mulighet for å høre toner fra unge kulturpersonligheter.

Øker medlemstallet

Corevi er et av korene som har lyktes med å øke sitt medlemstall de siste to årene. I følge korets leder, Brit Flatås, har antall korister doblet seg i løpet av de siste to årene og teller nå 30 aktive medlemmer.

–Trivselen er stor og klangen god på korets tirsdagsøvelser på Nord Universitet Røstad, sier leder Brit Flatås, som håper håper mange tar et avbrekk fra juleforberedelsene og kommer på julekonsert.

–Vi lover god stemning og musikalske perler som får opp julestemningen hos alle sier Brit Flatås, og ønsker velkommen til store og små.