– Dette er bare et eventyr. Folk som vil se dette, må nå skynde seg å kjøpe billetter. Det kommer også veldig mange ukjente utenfra som vil se forestillingen. Både fra nord og sør. Nylig var det en gjeng fra Vikna her. Det er helt utrolig at dette har gått inn så bra, poengterer en oppglødd Arnulf Haga og skryter samtidig av skuespillerne.

– Både de tre proffene (Jens Petter Olsen, Lavrans Haga og Helga Haga) og alle amatørene gjør en fantastisk jobb. Dette er rett og slett eventyret på nytt, gjentar den smørblide regissøren.

DDE på besøk

Søndagens forestilling hadde celebert besøk fra Namsos. DDEs låtskriver Frode Viken var nemlig til stede, sammen med Bosse Iversen fra samme gruppe.

– Vi er helt utmattet, sukker de begge to etter forestillingen.

– Jeg er veldig glad og jæv… imponert over hele greia. Her er det topp prestasjoner over hele linja og det er hundre prosent presisjon på alle plan. Jeg har ingen ting å sette fingeren på. Og dette med å lage historien på denne måten er bare fantastisk. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvor Arnulf Haga tar dette fra, sier Viken med undring i blikket. Iversen nikker og er helt enig med sin kollega.

– Dette var en stor opplevelse.

Flere ekstraforestillinger

– Vi er kjempefornøyd så langt. Det hele har gått over all forventning. Både i forhold til billettsalg og respons. Vi spiller så lenge folk vil komme og se. Hittil har vi solgt rundt 9000 billetter i Verdal, og vi har satt opp tre ekstraforestillinger i februar. Vi synes også det er fantastisk at det er utsolgt i Olavshallen. Der er begge forestillingene (2400 billetter) fullsatt for lengst, og vi har satt opp en ekstra forestilling i Trønderhovedstaden lørdag 25. februar, forteller Frode Haugmark som er salgs- og markedsansvarlig i Verdal teaterlag.

Haugmark legger også til at de har vært forskånet for problemer av noe slag. Både når det gjelder sykdom og andre ting.

– Blir det publikumsrekord i teaterlagets historie med «Levva Livet»?

– Dette er for tidlig å si noe om enda.